14 Şubat 2016 Pazar

OJOOO WAD İLE BÜYÜK KAZANÇLAR ELDE EDİN

OJOOO STRATEJİSİ

HİÇ PARA YATIRMADAN KAZANMAYA BAŞLAYIN


Eğer (PTC=Paid To Click) tıklama başına para kazandırma dünyasında bir acemi iseniz, aşağıdaki stratejiyi okumalısınız. Herhangi bir strateji veya bilginiz olmadan, günde sadece birkaç cent kazanabilirsiniz.Reklamlara tıklama haricinde, anketleri tamamlayarak, mini görevlerle ve mini işler yaparak para yada puan kazanabileceğinizi unutmayın. 
Ben burada sizler için seçtiğim en iyi web sitesi bağlantıları yazıyorum. Sizler bir site yada bütün siteler üzerinde çalışabilirsiniz. Herşey sizin ayırabileceğiniz zamanınıza kalmış. 
Aslında stratejiler tüm web sayfalarında aynıdır. Birinci stratejiyi anlarsanız tüm web sayfalarına uygulayabilirsiniz. Ayrıca PTC sisteminin bir sabır oyunu olduğunu unutmayın. Bir dakikada zengin olunmaz. Akışına ve zamana bırakın. Başarı Kesinlikle Gelecektir.
Ojooo stratejisinin hedeflenen başarısı oldukça gerçekçidir. Günlük $50 (Brüt Kazanç – vergiler hariç) hedef kazancınız olmalıdır. Sıfır yatırım ile başlanırsa bu hedefe ulaşmak birkaç ay sürecektir. Bu stratejide RR (Rent Refferals – Kiralanan Referanslar) gerçekten aktif ve ortalama tıklamalarının yüksek (2-2.5 civarında) olduğunu varsayalım.
Aşama – 0. Hazırlık
·         Eğer henüz üye değilseniz, http://wad.ojooo.com/register.php?ref=kozann42BURAYA TIKLAYIN ve hemen kaydolun.
·         İnterneti olan bir bilgisayar. (Aynı anda birden çok PTC sitesi kullanacak iseniz yüksek performanslı bir bilgisayar ile internet gereklidir.)
·         Paypal yada Payza hesabı. (www.paypal.com adresinden e-posta adresiniz ile hemen bir tane ücretsiz edinebilirsiniz)
·         Bilgisayarınızda bir adet virüs koruma programı olmalıdır.
 Aşama – 1. İlk 15 Gün
            Günlük olarak yüklenen bütün reklamlarınıza tıklayın. Ojooo size günlük reklamlar yükleyecektir. Onlara tıkladığınızda yeni bir pencere açılacak. 30 ile 5 saniye arasında reklam görüntülemesi olacaktır. Reklam bitiminde bir kroki resmi çıkacak ve çizgilerin üstünden geçmeniz istenecektir. Krokiyi çizdiğinizde hesabınıza reklam geliri eklenecektir. Tüm reklamları tıklayarak günde yaklaşık $0.03 ile $0.025 kazanabilirsiniz. “Şu Anki Bakiye” kısmı yada “Yükseltme ve Kiralama Bakiyesi” kısmı minumum $2 olduğunda para transferi yapılabilir. Kazancın 2$ olana kadar para kazanılmalıdır. Bu uzun bir zaman alacaktır ancak sabırlı olmayı unutmayın.         
            Tek kişi RR (Kiralık Referans) ücreti $0.02‘dır ve $2 yaptığınızda 10 referans kiralayabilirsiniz. 10 referans kiraladıktan sonra referansların tıklama oranlarına (Click Avarage) kontrol edin. Tıklama ortalaması 1,5 ve daha yüksek otomatik ödeme (auto Pay) yapabilirsiniz. Eğer kiraladığınız referansların ortalama tıklamaları yüksek ise günde yaklaşık $0.20 kazabilirsiniz. (Sizin tıklamanız $0.03 + Referans Tıklaması $0.017)
Aşama – 2. Kiraladığınız Referans Sayısını 100 Referansa Kadar Çıkartın
·         10 gün sonra 10 adet daha referans kiralayabilirsiniz. Günde $0.37 kazanırsınız. (20 adet Kiralanmış Referans)
·         Bir sonraki hafta 10 adet daha referans kiralayabilirsiniz. Günde $0.54 kazanırsınız. (30 adet Kiralanmış Referans)
·         Bir sonraki hafta 10 adet daha referans kiralayabilirsiniz. Günde $0.71 kazanırsınız. (40 adet Kiralanmış Referans)
·         Bir sonraki hafta 10 adet daha referans kiralayabilirsiniz. Günde $0.88 kazanırsınız. (50 adet Kiralanmış Referans)
Kiralanmış referans sayınızı 100 adet’e kadar yükseltin.
Aşama – 3. Üyeliğinizi Yükseltin
100 adet kiralanmış referansınız olduktan sonra günde yaklaşık $1.5 kazanırsınız. Standart üyeler için en fazla 100 adet referans kiralama şansınız bulunmaktadır. Daha fazla kiralama için üyeliğinizi yükseltme şarttır.
Üyeliğinizi yükseltmek için kazandığınız paraları biriktirmeye başlayın. Örneğin: Ojooo Premium üyelik yılda $39 ‘dır. Üyeliğinizi yükselttiğiniz zaman geliriniz iki katına çıkacaktır. Ayrıca üyelik yükseltildikten sonra her bir tıklama  iki katı para kazandırır.
Paranızı $99 olana kadar biriktirmeye devam edin. Premium+ satın alacaksınız ve aylık $39 ödemeniz olacaktır. Kalan $60 parayla artık 300 referans kiralayabilirsiniz. Şu anda her şeyi yaptığınızı var sayarsak günlük çok rahat $4 kazanmaktasınız.
Durmayın! daha fazla referans kiralayın. Unutmayın! günlük reklamlara tıklamadığınız sürece referanslarınızın parası hesabınıza geçmez. Hedefimizi birazcık daha fazla yükseltiyoruz. 1000 referans kiralamak mesela. Böylelikle günlük $10 gibi bir para kazanmak kaçınılmazdır. Daha fazla kazanmak istiyorsanız sonraki adımı izleyin.
Aşama – 4. Çok Daha Fazlası.
Şimdi 3000 adet referans kiralamanın vakti yavaş yavaş gelmekte. 1000 kiralık referansınız olduğunda aylık $300 çok rahat kazanmaktasınız. Dolayısıyla 2000 referans kiralamak çok uzun zaman almaz. 3000 referans kiraladığınızda ise günlük kazancınız $30 olacaktır.
Üyelik durumunuzu VIP (Aylık $99) üyelik statüsüne artık rahatlık ile getirebiliriz. Referans kiralama adedinizi şimdi 5000 $ kadar yükseltip aylık kazancınızı da çok rahat bir şekilde $2000 ‘ın üzerine çıkartabilirsiniz.

DOĞRUDAN (Direkt) REFERANS STRATEJİSİ
PTC sitelerinde direkt referanslar kiralanan referansların aksine çok daha fazla kazandırır. Çünkü %100 sabit gideri vardır ve amaçladığımız hedefe bizleri daha hızlı ulaştırır. Sizler doğrudan yüz yüze, rica ile, arkadaşlarınızı bire bir üye olmasını sağlayarak direkt referans bulabilirsiniz.
Ben açıkladığım stratejiler ile benim kullandığım tüm PTC sitelerinde hesabımda bulunan 1500’den daha fazla direkt referansı nasıl elde ettiğimi göstereceğim. Kendim keşfettiğim bazı bilinen teknikleri size bu yolla ifşa etmeye ve birikimimi siz ile ücretsiz paylaşmaya karar verdim.
Chat ve Messenger Yoluyla Konuya Dikkat Çekme.
En sık kullandığınız Messenger da şu anda kaç kişi arkadaş listenizde? Ya da Facebook vb sosyal ağlarda kaç kişiye ulaşabilirsiniz? Buralardaki her bir takipçiniz ya da arkadaşınız sizin yeni direkt referansınızdır.
İyi Bir İpucu: Takma adınızı değiştirerek dikkat çekin ve arkadaşınıza “Benim gibi sende internetten para kazanmak ister misin? Haydi gel konuşalım.” gibi sorularla konuşmaya başlayın. Bazıları istemeyecektir ancak yakın arkadaşlarınız yada yakın ilişkide olduğunuz insanlar daha fazla bilgi edinmek isteyeceklerdir.
Eğer bir sohbette iseniz konuşma konusunu “internette para kazanmak” konusuna çekebilirsiniz. Sohbet ortamında link paylaşma konusunda sıkıntı yok ise linkinizi de paylaşabilirsiniz.
Adres Defterinizdeki Kişilere Mail Gönderme.
Sizin referans linkinizi barından ve internetten para kazanmayı açıklayan basit ve kısa açıklayıcı bir metin oluşturun. Çok resmi olmayan bir dil ile kişilik özelliklerinizi belirterek kendinizi tanıtın. Bu yöntem için çok aşırı olmamak lazım. Sıkıcı olma ihtimaliniz var. Attığınız maillerin SPAM klasörüne düşme ihtimalini unutmamak ve listeniz dışında kimseye tanıtım maili göndermemeyi göz ardı etmeyin.
Forumlarda Aktif Bir Kullanıcı Olun.
Konuyla ilgili bazı forum sitelerinde bilgi, fikir ve deneyim paylaşımı olabilmektedir. Buralarda iki kişi karşılıklı olarak referans linklerini ve referans bulma fikirlerini paylaşabilirler. Ayrıca forumda konulara yazdığınızda altında imza metniniz çıkıyorsa, imza kısmına PTC siteler hakkında referans bilginiz bulunduğu bir metin koyabilirsiniz.
Topluluklarda Bilgi Amaçlı Paylaşımlar Yapın.
İnternette yüzlerce topluluk var ve eminim ki bir kaçına kayıtlısınızdır. Orada bir yerlere PTC siteleri hakkında bir bilgi ekleyerek aynı zamanda referans linklerini paylaşınız. Arkadaşlarınız gördüğünde daha fazla bilgi edinmek için sizinle irtibata geçecektir.
Referans Linklerinizin Reklamını Yapın.
Sayısal Loto, Milli Piyango, İddaa vb. bir çok gereksiz şeye para harcıyorsunuz. Farkındayım amacımız internet üzerinden para kazanmak olmasına rağmen neden deneyim ve reklamcılık için birazcık para harcamayasınız.? Zaten sizlere sunduğum PTC sitelerinde diğer PTC sitelerinin reklamlarını göreceksiniz. Bu yöntemle direk referans elde etmek çok garanti olmada güzel bir reklam kampanyası ile sizlere garanti ediyorum. Bir çok direkt referans elde edeceksiniz.
Bir Web Sitesi ve Blog Oluşturma.  
Daha fazla bir çalışma gerektirir ancak en etkili olduğuna inanıyorum. Düşünsenize aynı bilgileri sürekli tekrar tekrar kişilere aktarmak sizleri oldukça yoracaktır. Fakat bilgilerinizden ve referans linklerinizden oluşan  basit bir web sitesi yada blog sayfalar hazırlarsanız sisteminizi daha basite indirgersiniz. Daha sonra yapacağınız tek şey sayfanızın linkini bir çok kişiye vermek.
daha fazla bilgi almak için;
kozann42@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder